Dag kunst vrienden en kennissen!

 

In een lange stilte heb ik met Ed van den Heuvel mijn twee websites geüpdatet naar één nieuw, helder en overzichtelijk model. Daar aan is een nieuwsflits gekoppeld. Die lees je nu.

Mijn website voor mijn schilderijen, tekeningen en ruimtelijke objecten heb ik laten samengaan met mijn videowebsite 'beeldinovervloed'. Alles is nu handig in één site te zien vanuit het portfolio.

Op de site uit 2004 was het formaat van mijn werk nog als een postzegel, waarbij de materie niet zo goed tot zijn recht kwam. Dat is nu heel anders. Het is lekker groot en duidelijk. En ook op een mobiele telefoon te bekijken.

 De naam van mijn site is nog steeds: www.jessicamuller.nl , beeldinovervloed is vervallen.

Afgelopen jaar waren er verschillende exposities: Bij 'Galerie Posthuys' op Texel, bij 'Galerie Nasty Alice' in Eindhoven en in een stand op de Art Arnhem.

Bij Revelman Woonkunst in Doetichem zijn op het moment 2 doeken te zien.

Voorlopig wordt er weer gewerkt aan nieuwe doeken en ideeën, waarvan ik er hier 2 toon: hier links pdv.17 (170 x 115 cm) en          fbd.17(115 x 180 cm) hieronder, liggend formaat.

Het werk is lichter van kleur, meer onverzadigd, vermengd met witten. Bij het doek fbd.17 had ik een paar keer de frescos van het Castel Sant’ Angelo in Rome voor mijn geestesoog, waar ik vorig jaar met Urga was. Het was vooral de restruimte en de roomwitte achtergrond die me triggerde. Zeker niet het symmetrische….

Tja, misschien niet direct terug te zien voor de toeschouwer, maar wel een grappig weetje.

---

Ik zal jullie niet overspoelen met nieuwsflitsen. Het zullen er ± 3 per jaar zijn.

Op het moment sta je, staat u, in mijn mailinglijst, maar als dat ongewenst is, kunt u, kun je, je ten alle tijden onderaan de nieuwsflits afmelden.

Aanmelden kan natuurlijk ook!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jessica Muller

---